Testimonials

Regitze Schødts

”Jeg vil gerne give 5 stjerner til Laila Hansen, partner og Jeanette Løgstrup Leth, regnskabsassistent, for den assistance de allerede nu har ydet mit firma Dansk Markedsføring ApS. De har på to møder formået at give mig en større tryghed, et bedre overblik samt dybere forståelse – end mit daværende revisionsselskab har formået på 1,5 år. Jeg vil både som selvstændig og ung iværksætter klart anbefale Baker Tilly, specifikt Laila Hansen og Jeanette Løgstrup Leth til alle i mit netværk. Stor ros fra mig.”

- Direktør i Dansk markedsføring ApS

Mogens Overgaard

”Baker Tilly leverer en professionel håndtering og kommunikation omkring regnskabsforhold. Reaktionstiden er kort og sikrer at vores udfordringer og muligheder ekspederes effektivt. Vi oplever en stærk indlevelse såvel i Danmark samt i udlandet med revisorsamarbejdet Baker Tilly.”

- Bestyrelsesformand, Dana Lim A/S

Thomas Waagø

”Jeg overlader det meste til Baker Tilly. Det der er interessant for mig er nøgletallene, altså omsætning og hvilke varegrupper, og det er hurtigt opdateret i systemet. På den måde kan jeg sammenligne mig op i mod de andre Nyt Syn butikkers resultater. Baker Tilly følger nu min virksomhed meget tættere end tidligere, og det betyder, at jeg nu bruger dem meget mere som en aktiv sparringspartner i stedet for blot som bogholdere.”

- Selvstændig optiker

Morten Rix-Møller

"Vi har været kunde hos Baker Tilly (tidligere Xbig5) i mere end 10 år – og de seneste 7 år med Morten Schwensen som vores revisor.

Morten hjælper os selvfølgelig med det årlige regnskab og løbende rådgivning, men har også hjulpet os i forbindelse med privat økonomi, skatteoptimering, vindmøllekøb og virksomhedskøb – med absolut professionel indgangsvinkel, hvor vi har haft stor tillid til hans evner, som både økonom og strategisk rådgiver. Specielt ved virksomhedskøbet, var Morten en stor faktor til at få enderne i handlen til at mødes, og sikre os en fantastisk handel.

Rådgivningen har altid været upåklagelig, og teamet har sørget for fuldt overblik og udbytte af både virksomhedens og vores private økonomi."

- CEO, DANSK LIMOUSINE SERVICE

Randi Ellingsgaard

"Som praktiserende læge er det yderst vigtigt for mig, at mine patienter er velbehandlede og at jeg har så meget tid som muligt til dem. Jeg overlader derfor hhv. lønbehandling, bogføring, regnskab og revision til Ramazan Turan, der har det fulde overblik over vores kliniks drift/ optimering af denne. Vi har set fremgang af driften med årene. Dertil har jeg fået virkelig god rådgivning på det personlige/individuelle plan i forhold til bankanliggender, huskøb i Spanien osv. Jeg kunne ikke være mere tilfreds med denne rådgivning. Min kompagnon har også positivt tilvalgt Ramazan ved Baker Tilly som revisor. Thumbs up herfra."

- Praktiserende læge, Lægerne Ellingsgaard & Fogh

Ivan Nielsen

"Baker Tilly er revisor og rådgiver for mange SMV-virksomheder, og er en rigtig god samarbejdspartner for EKF. Således har Henrik Ulvsgaard set muligheder med EKF for flere af Baker Tillys klienter og dermed især hjulpet klienterne med finansiering. EKF er rigtig glade for samarbejdet med Baker Tilly."

- Chefkonsulent, EKF, SMV & Klima

Søren Rosenmeier

Baker Tilly har hjulpet Right People Group med at skabe det selskabsmæssige fundament for vores internationalisering, og vi leverer nu IT-konsulenter på tværs af Europa. Vi har oplevet høj professionalitet gennem hele processen. Det er komplicerede emner, men Baker Tilly har formået at gøre det relativt simpelt og implementerbart. Vi kan anbefale dem til alle der søger de dygtigste rådgivere på dette område.

- CEO for Right People Group