Vil du gerne have mere tid til at udvikle din forretning?

Baker Tilly tilbyder en online virksomhedsportal, der giver dig mulighed for at drive en endnu mere effektiv forretning. Løsningen er fuld skalerbar og hjælper dig med at få et bedre overblik over din virksomheds økonomi og giver dig samtidig mere tid til at fokusere på udviklingen af din forretning, uanset om du har en mindre virksomhed med få ansatte eller en mellemstor virksomhed.

Vælger du Baker Tilly SMART får du:

Fuld økonomistyring med en af markedets bedste løsninger, nemlig Microsoft Dynamics NAV 2017.

  • Du får online adgang til din virksomheds nøgletal, fakturaer og økonomiske data
  • Du får mulighed for ubegrænsede posteringer og scanning af bilag
  • Fuld Navision dvs. inkl. lagermodul, ordre, dimensioner mv.

Du er ikke bundet af tid og sted, når du skal bruge de senest opdaterede regnskabstal, da Baker Tilly SMART giver dig maksimal fleksibilitet og brugervenlighed, når det gælder styringen af din virksomhed. Løsningen kan afvikles fra en tablet i sommerhuset, en smartphone i udlandet eller til mødet med din bankrådgiver.

Baker Tilly SMART giver dig mulighed for at scanne, godkende og gemme dine bilag, ubegrænsede posteringer, kommunikere med din revisor, modtage nyhedsbreve, få adgang til tidligere årsrapporter, skatteopgørelser mv. Med andre ord – alle dokumenter samlet ét sted.

Er du interesseret i at høre mere, så kontakt os for yderligere oplysninger eller book tid til et uforpligtende møde med din revisor.