SEED Discovery Day 2017

17 / 2 / 2017

Sidder du klistret foran skærmen, når DR viser Løvens Hule eller har du streamet alle episoder af Silicon Valley, er dette et event du ikke vil gå glip af!

Vær med som publikum, når 10 lovende iværksættere vil pitche deres startup idé til en jury bestående af Jesper Buch, Ulla Brockenhuus-Schack, Tine Thygesen og Theis Søndergaard. Vinderen går hjem med en investering på 500.000 kr.

Går du selv med en lille iværksætteridé i maven, men er du ikke klar til at pitche foran en jury endnu, så kom ned i vores Investors Corner. Her kan du møde investorer og repræsentanter fra iværksættermiljøet og få tips og tricks til, hvordan din entreprenør-drøm kan blive til virkelighed.

SEED Discovery Day er ganske GRATIS, men grundet pladsmangel beder vi dig anskaffe en gratis-billet via Evenbrite-linket i begivenhedenhttps://www.facebook.com/events/169861953497115/

Har du mod på selv at deltage, som et af de 10 startups, der skal pitche, så læs mere om, hvordan man ansøger på dette link: http://www.seedcapital.dk/discoveryday2017

Her kan du også læse mere om programmet, juryen og en masse andet om årets pitch begivenhed!

Vi ses den 10 maj 2017 til et brag af en pitch-fest!

Mvh.

SEED Capital, DTU, DTU SkyLab, ARROW og Baker Tilly.

Var informationen nyttig?

Ja | Nej

Tak for din feedback