Baker Tilly styrker skatteafdelingen med nye stærke kompetencer

8 / 3 / 2019

Baker Tilly styrker sin skatteafdeling med nye stærke kompetencer inden for personskat, Transfer Pricing samt moms og afgifter.

”Vi oplever en stigende efterspørgsel fra vores kunder efter specialiseret skatterådgivning i takt med de stigende krav fra skattemyndighederne”, forklarer Poul Landergren, Tax Partner i Baker Tilly.

For at kunne imødekomme efterspørgslen inden for personskat har vi dels øget bemandingen af skarpe, yngre skattekonsulenter, men samtidig også fået en meget dygtig og erfaren Tax Director ved navn John Cederskjold Kierans.

”Med John har Baker Tilly fået tilført en af de førende eksperter inden for beskatning af personalegoder og virksomhedsforpligtelser”, siger Poul, ”og samtidig er vores ekspertise inden for komplicerede skattesager og ind-og udlandsbeskatning blevet yderligere styrket”.

Moms- og afgifter er et komplekst område, hvor vores kunder ofte har behov for kompetent rådgivning. Det er derfor en stor fornøjelse, at Baker Tilly har været i stand til at tiltrække en af branchens største kapaciteter inden for området, Søren Engers Pedersen.

”Moms specialisten vil sammen med vores stadigt voksende stab af dygtige specialister inden for skat have fokus på at servicere vores kunder med kompetent rådgivning”, siger Poul afslutningsvist.

Var informationen nyttig?

Ja | Nej

Tak for din feedback