Baker Tilly Digital

11 / 1 / 2021

ERP-revolutionen i 90erne og 00erne gjorde os papirløse. Med Excel, som det centrale side kick, gik vi fra at arbejde manuelt med analoge dokumenter til at arbejde manuelt med digitale dokumenter.

Nye muligheder med større regnekraft og lav-kode værktøjer gør, at vi i dag kan tage det næste skridt og automatisere det manuelle arbejde, så hele kæden bliver digital. Det er digital transformation og intelligent automatisering.

Grundpræmissen er domæne-systemerne, som vi fik i sidste revolution, og de værktøjer, vi kun kan lægge ovenpå. Disse værktøjer kan både flytte og integrere data, så vi får et holistisk digitalt billede af virksomheden. De muliggør kontrol og effektivitet på tværs af siloer og kan direkte tale til og om forretningsmodellen. Det handler om strategisk indsigt og eksekveringskraft.

Og det smukkeste? Disse nye værktøjer, fra kontorrobotter over business intelligence til integrationsplatforme, er alle både billigere og hurtigere at implementere end de mastodont-tunge systemer, de lægger sig ovenpå. Det sikrer agilitet og udbredelse.

I Baker Tilly arbejder vi med flere af disse værktøjer, ligesom vi er i stand til at trække på et globalt netværk af specialister. Vi ved, hvordan I kommer i mål - nemt, billigt og ikke mindst realistisk. Tag fat i vores digitaliseringschef for en uforpligtende snak om, hvordan I kommer bedst i gang.

Hør mere om Baker Tilly Digital


Kontakt

Lasse Rindom | Digitaliseringschef | Tlf. +45 8188 8134 | Mail: lri@bakertilly.dk

Var informationen nyttig?

Ja | Nej

Tak for din feedback