Vil du være en del af Baker Tilly

Vil DU være en del af en dynamisk virksomhed, hvor trivsel, faglighed og godt humør er en vigtig del af hverdagen?

Hos Baker Tilly har vi stort fokus på mennesker og rådgivning.

For os er teamwork og sparring på tværs af alle niveauer nøglen til succes. Vi arbejder ud fra værdierne: One Firm, Best in Class, Think straight - Talk straight og Passion.

Du kan læse mere om vores værdier, visioner og historie i fanen ”Om os”.

Hold øje med vores løbende stillingsopslag

Vi er en virksomhed i vækst og søger derfor løbende nye kollegaer.

Vil du være en del af vores team, så hold øje med vores side, hvor vi løbende slår stillinger op.

Følg os på:

Baker Tilly på LinkedIn Baker Tilly på Facebook Baker Tilly på Instagram Baker Tilly på Youtube


Du er også meget velkommen til at kontakte HR chef Katja Odder Erikstrup for en uforpligtende snak eller spørgsmål til opslåede stillinger.

Det siger vores kollegaer om at være en del af Baker Tilly

”I Baker Tilly er der altid kollegaer, man kan gå til og få faglig sparring. Vi har et stærkt fællesskab med fokus på at udvikle os hele tiden, opsøge ny viden og sikre, at vi løbende forbedrer os.” Luna Aasmul Wiinblad.

”Allerede tidligt i forløbet hos Baker Tilly har jeg fået et ret stort ansvar for de sager, jeg sidder med. Samtidig er der altid erfarne kollegaer, som man kan gå til og få sparring. Det motiverer og udfordrer mig både fagligt og personligt.” Jonas Møllegaard Carmel.

”Der er rigtig god plads til at lære, og det betyder, at jeg får mulighed for at prøve kræfter med en masse forskellige typer af opgaver. Alt dette skaber et stærkt sammenhold, som også fører til rigtig gode venskaber,” Victor Larsen.