Corporate Finance projektmedarbejder - København

Har du du lyst til at blive en del af vores engagerede team?

Baker Tilly Corporate Finance rådgiver virksomhedsejere og selskaber i forbindelse med køb og salg af virksomheder (M&A) og kapitaltilførsler, herunder børsnoteringer (på Nasdaq First North).

Vi søger en dygtig og kvalitetsbevidst projektmedarbejder, der kan bistå med en række opgaver inden for projektgennemførelse, forretningsudvikling og øvrige M&A-relaterede opgaver.

Hvorfor projektmedarbejder i Baker Tilly?

Vi tilbyder en uformel og uhøjtidelig arbejdsplads med ultrakorte kommandoveje foruden mange spændende og udfordrende arbejdsopgaver, der vil udvikle dine kompetencer. Det ugentlige antal arbejdstimer forventes at ligge på mellem 10-20 timer afhængigt af igangværende projekter. Arbejdstidspunkt fastlægges efter nærmere aftale.

Vi er en lokal virksomhed præget af en stærk entreprenørånd kombineret med den ekspertise, den styrke og de ressourcer, der ligger i at være en del af netværket. Altsammen til fordel for vores kunder. Vi er resultatorienterede og kvalitetsbevidste, hvilket stiller krav til en høj grad af engagement og kompetence i løsningen af opgaverne.

Opgaverne:

Opgaverne består blandt andet af:

• Udarbejdelse af finansielle, industrielle- og markedsrelaterede analyser

• Udarbejdelse af virksomhedsprofiler, –beskrivelser og -præsentationer

• Værdiansættelser

• Vedligeholdelse af projekt- og kundedatabase

• Kommunikation og projektopfølgning

• Kvalitetssikring af materiale

• Gennemførelse af salgs- og markedsføringstiltag

Hvem er du?

Vi forventer, at du er serviceminded, ambitiøs og kvalitetsbevidst og herudover, at du

• er i gang med din kandidatuddannelse - gerne inden for finansiering og gerne på første år - og at du er blandt de bedste

• er analytisk, omhyggelig, vedholdende og kvalitetsorienteret, og du har solid erfaring med brug af Officepakken, herunder især Excel, PowerPoint og Word

• gør ting færdige og har sans for kvalitet og detaljen

• skriver og taler godt engelsk

• har et godt humør og er konstruktiv i din samarbejdsform

Interesse for og kendskab til finansielle og strategiske analysemodeller vil være et plus.

Hvem er Baker Tilly?

Baker Tilly Corporate Finance P/S er en del af Baker Tilly Denmark Godkendt Revisionspartnerselskab og Baker Tilly International, hvorigennem du vil komme til at arbejde sammen med en lang række dygtige og kompetente kolleger. Baker Tilly International er blandt verdens 10 største organisationer, der er aktive inden for revision, regnskab og rådgivning. Vi har mere end 30.000 kolleger verden over og er repræsenteret i mere end 140 lande.

I 2018 fik Baker Tilly prisen som ‘Outstanding Global M&A Service Provider of the Year’.

Baker Tilly har et velfungerende socialt fællesskab, hvor det sociale liv er godt forankret i kulturen. Vi har en aktiv personaleforening, der sørger for mange sociale aktiviteter året rundt, herunder blandt andet DHL-løb, julefrokost, tivolitur, fredagsbar mm. Omgangstonen er uformel, men præget af høj faglighed og meget kompetente medarbejdere.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Managing Partner Gert Mortensen på tlf.nr. +45 3073 0667.

Er du interesseret i stillingen?

Hvis du er interesseret i stillingen, så send os en skriftlig ansøgning, CV, karakterudskrift, evt. anbefalinger pr. mail til Britta Ikonen på bik@bakertilly.dk mrk. ”PROJEKT”.

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt.

Ansøgningsfrist

Vi vurderer løbende.