Kommanditselskaber

Sparringspartner til dit K/S (kommanditselskab)

I Baker Tilly ønsker vi at være din og dit K/S’s sparringspartner, for så vidt angår optimering af driften, finansieringen og ikke mindst den skattemæssige behandling.

Rådgivning til kommanditister

I Baker Tilly assisterer vi ca. 700 kommanditister med udarbejdelse af den årlige selvangivelse, herunder udarbejdelse af specifikationer til virksomhedsskatteordningen.

Vi kan assistere med at optimere den skattemæssige behandling af dit K/S fx ved overførelse af privat gæld til virksomhedsskatteordningen.

Rådgivning til Kommanditselskabet (K/S’et)

I Baker Tilly assisterer vi en lang række K/S’er med optimering af skatten i forbindelse med afståelse, eller når der er udfordringer med finansiering, hæftelsesforhold eller fradragsbegrænsning. Vores kernekompetence er utvivlsomt indenfor regnskab og skat, og især skattedelen er relevant, når et K/S står overfor at skulle ændre i ejerkredsen, sælge et aktiv eller skal ændre på finansieringen.

Kontakt os

Vi er altid parat til et uforpligtende møde om, hvorledes Baker Tilly kan assistere dig og/eller dit K/S. Hvis du har spørgsmål til dine specifikke forhold, er du velkommen til at kontakte vores specialister i vores K/S team.