Rådgivning til speciallæger og praktiserende læger

Vi har et team af specialister, som arbejder med speciallæger og praktiserende læger. Vi har indsigt i den generelle udvikling inden for lægebranchen, og dermed forbundne effekter på den enkelte praksis.

I forbindelse med gennemførsel af køb eller salg af praksis kan vi via indgående kendskab til prisudviklingen i de forskellige dele af landet tilbyde vores kunder en målrettet vurdering af prisen for praksis, herunder ikke mindst niveauet for goodwill for den pågældende praksis.

Som et naturligt led i vores rådgivning omkring ophør, som aktiv praktiserende læge, kan vi tilbyde vores kunder individuel rådgivning omkring optimering af formuen, herunder i forhold til pension.

Baker Tilly tilbyder bl.a. rådgivning inden for:

 • Praksisanalyse – optimering af lægepraksis
 • Køb og salg af praksis – herunder:
  - Værdiansættelse og goodwill vurdering
  - Bistå ifm. køb og salg af lægepraksis
  - Udarbejdelse af budgetter og beregning af netto ejervederlag
 • Formueoptimering ved salg
 • Bogføring, løn og regnskabsudarbejdelse
 • Skatteplanlægning og skatteoptimering i virksomhedsordningen
Randi Ellingsgaard
Praktiserende læge, Lægerne Ellingsgaard & Fogh
Som praktiserende læge er det yderst vigtigt for mig, at mine patienter er velbehandlede og at jeg har så meget tid som muligt til dem. Jeg overlader derfor hhv. lønbehandling, bogføring, regnskab og revision til Ramazan Turan, der har det fulde overblik over vores kliniks drift/optimering af denne. Vi har set fremgang af driften med årene. Dertil har jeg fået virkelig god rådgivning på det personlige/individuelle plan i forhold til bankanliggender, huskøb i Spanien osv. Jeg kunne ikke være mere tilfreds med denne rådgivning. Min kompagnon har også positivt tilvalgt Ramazan ved Baker Tilly som revisor. Thumbs up herfra.