Rådgivning til filmproducenter og -distributører

Baker Tilly er markedsledende, når det gælder rådgivning til filmproducenter og -distributører. Kvalitet er kernen i vores arbejde, og det er et afgørende mål for os, at vi leverer et resultat med fokus på enhver detalje.

I henhold til Det Danske Filminstituts støttevilkår skal filmproducenter indsende en række forskellige regnskaber og opgørelser til Instituttet. Vi kender støttevilkårene og de krav, som Det Danske Filminstitut stiller til regnskaberne og opgørelserne.

Vi er din aktive co-driver, der sikrer, at du og din virksomhed bevæger jer i den rigtige retning. Mod jeres mål og jeres drømme. Og med vished om, at I er i sikre hænder.

I Baker Tilly bistår vi vores kunder med blandt andet følgende opgaver:

 • Revision og udarbejdelse af:
  - Udviklingsregnskaber
  - Lanceringsregnskaber
  - Festivalregnskaber
  - Produktionsregnskaber
 • Revision af indtægtsopgørelser
 • Lovpligtig og frivillig revision af selskabets årsrapport
 • Skattemæssig behandling og optimering i forbindelse med filmens produktionsomkostninger

Alle virksomheder er i bevægelse. De valg du træffer - både tilvalg og fravalg skaber bevægelse i din virksomhed.

I Baker Tilly ønsker vi at være det foretrukne valg for filmproducenter og -distributører. Vi ønsker at bistå ejere og ledelse med aktiv sparring i de regnskabs- og skattemæssige forhold. Vi er altid parate til et uforpligtende møde om, hvorledes Baker Tilly kan assistere dig og/eller din filmvirksomhed.

Hvis du har spørgsmål til din virksomheds specifikke forhold, er du velkommen til at kontakte vores specialister inden for filmområdet.