Torsdagsnetværk september

6 / 9 / 2018 / 08:00 - 10:00

Vækstfonden besøger os denne gang. Kom og hør et inspirende oplæg v/ Steen Asgreen og Thomas Blaabjerg, begge erhvervskundechef samt Pernille Meilvang, kautionskundechef.

Risikovillig kapital til vækst - når du ikke kan skaffe den fulde finansiering i banken.

For mange startups og SMV’ere er det en særlig udfordring at skaffe finansiering til både udvikling og vækst. Ofte er det svært at fremvise de nøgletal og den historik for salg og produktion, som normalt er nødvendige for at få et lån. Utilstrækkelige sikkerheder eller en spinkel egenkapital kan også spænde ben for virksomheders mulighed for et lån i banken.

Her kan Vækstfonden hjælpe. I samarbejde med banker og private investorer yder de medfinansiering i form af lån, garantier og kautioner til virksomheder med ambitioner om vækst. Siden 1992 har fonden medfinansieret over 6.600 virksomheder landet over for et samlet tilsagn på mere end 20 mia. kr.

Kom og få indsigt i, hvordan Vækstfonden hjælper virksomheder i alle brancher, hvad end de står over for at udvikle forretningen, investere i ny produktion, indtage nye markeder eller gennemføre et ejerskifte. Fælles for dem alle er, at de ikke kan få den fulde finansiering i banken.

Tilmeld dig her

Du skal indtaste dit fornavn ...
Du skal indtaste dit efternavn ...
Du skal indtaste dit telefonnummer ...
Du skal indtaste en gyldig email adresse ...
Du skal indtaste dit firmanavn ...
Du skal indtaste din stillingsbetegnelse ...

Klik her for at afmelde dig en eksisterende registrering