Torsdagsnetværk

5 / 4 / 2018 / 08:00 - 10:00

Denne gang har vi fornøjelsen af at kunne præsentere Lone Sejersen, formand for Erhvervsforeningen Board Partner.

Har din virksomhed råd til at undvære en professionel bestyrelse?

Rigtig mange ejerledere har så travlt med den daglige drift, at de ikke har tid til at inddrage en bestyrelse. Samtidig frygter de måske at miste indflydelse, men der er ikke råd til at undvære en bestyrelse. Alle virksomheder har brug for struktureret sparring, så de får kvalificeret hjælp til at arbejde systematisk med strategi og vækst. Ingen kan alt - alle kan noget - sammen kan vi det hele.

De fleste ejere har brugt mange kræfter, tid og penge på at opbygge deres virksomhed, og de værdier, de har skabt, fortjener intet mindre end det bedste - en professionel bestyrelse. Og hvordan får du så mest ud af de folk, du knytter til din virksomhed? Dette og meget mere skal vi diskutere torsdag den 5. april.

Lone Sejersen har en baggrund som bestyrelsesformand og bestyrelsesmedlem i små- og mellemstore virksomheder. Ligeledes har hun erfaring som administrerende direktør fra virksomheder i forskellige brancher.

Kom og hør et spændende oplæg og styrk dit netværk. Og husk at invitere relevante personer, så vores netværk kan blive så stærkt som muligt.

Tilmeld dig her

Events med mindre end 24 timer til start, kan ikke tilmeldes.

Klik her for at afmelde dig en eksisterende registrering