Torsdagsnetværk

1 / 3 / 2018 / 08:00 - 10:00

Kom til Baker Tillys næste Torsdagsnetværk, hvor vi bl.a. har fornøjelsen af at kunne præsentere jer for Hans Ravnkjær Larsen, mødedesigner og mødeudbytteoptimisator.

Nå dit publikum - kort og præcist

Møder, konferencer, netværk eller elevatortalen – vi er alle ude for at skulle præsentere os selv igen og igen, og helst så det giver afkast sidenhen. Men vi kender også alle til oplæg, salgstaler og lange monologer (fra andre, selvfølgelig), som ikke rigtig giver os lyst til at fortsætte samtalen.

Hans Ravnkjær Larsen giver os sin opskrift på at skabe korte og præcise pitches, som kan bruges både til møder, konferencer og i din elevatortale. Med sig har han en håndfuld live-eksempler på, at faglig formidling godt kan være både informativ, energifyldt og samtaleskabende. Hør om omdømmepleje og shitstorms, prioriteringer og beslutningsprocesser i teams og risikovillighed og asymmetrisk usikkerhed. Der bliver nok at tale om.

Hans driver virksomheden Cheche, arbejder i IDA (Ingeniørforeningen), er medstifter af Mødeindustriens Dag, Co-Igniter, og præsident for MPI Denmark Chapter (Meeting Professionals International, ikke Midtjysk PapirIndustri).

Kom og hør nogle spændende oplæg og styrk dit netværk.

Tilmeld dig her

Events med mindre end 24 timer til start, kan ikke tilmeldes.

Klik her for at afmelde dig en eksisterende registrering