Torsdagsnetværk

1 / 2 / 2018 / 08:00 - 10:00

Kom til Baker Tillys næste Torsdagsnetværk, hvor vi får fornøjelsen af Jacob Poulsen, partner i Basico P/S.

Kontorrobotter - når du ønsker mere tid til det, der skaber værdi for dig og dine kunder

Oplever du også et stigende behov for at arbejde hurtigere, og er dine arbejdsopgaver repetitive og tidskrævende? Jacob Poulsen vil introducere os for løsninger, der frigør kontormedarbejdere fra repetitive opgaver og giver luft til de mere værdiskabende aktiviteter i forretningen:

  • Hvad er kontorrobotter?
  • Hvilke typer kontorrobotter findes der på markedet?
  • Demonstration af det mest brugervenlige og intuitive Roboticsværktøj på markedet – Foxtrot

Kontorrobotter – også kendt som Robotics Process Automation (RPA) – er et område, der virkelig er i fokus lige nu. Det er software der i stil med Office pakken, giver virksomheden mulighed for at starte med at ”kravle”, før man skal ”gå”. Det er et værktøj, der kan understøtte virksomheder i at eksekvere på automatisering og effektivisering. Ikke blot i økonomifunktionen, men også i virksomhedens øvrige supportfunktioner.

De største og mest transaktionstunge virksomheder har allerede taget sådanne løsninger til sig. Men der findes også mere simple kontorrobotter, som har en høj brugervenlighed og kan konfigureres af de medarbejdere, der løser opgaver i virksomhedens supportfunktioner.

Jacob Poulsen vil give os et godt indblik i robotter i al almindelighed, samt introducere os for Foxtrot kontorrobotten. Målet er at give os en bedre forståelse for teknologien, der fungerer lidt a la Excel-makroer, men som kan arbejde på tværs af systemer. Han vil også vise os, hvor nemt det er at implementere, vedligeholde og udvikle.

Kom og hør et spændende oplæg og styrk dit netværk.

Tilmeld dig her

Events med mindre end 24 timer til start, kan ikke tilmeldes.

Klik her for at afmelde dig en eksisterende registrering