Torsdagsnetværk

7 / 9 / 2017 / 08:00 - 10:00

Kom til Baker Tillys næste Torsdagsnetværk, hvor vi får fornøjelsen af Leon Birdi, salgsekspert og forfatter inden for salgsoptimering.

FEM PROCENT ER EN FORMUE

Mange virksomheder kan øge bundlinjen betragteligt ved blot at booste toplinjen med få procent. Det kan have en overraskende effekt på bundlinjen. Endnu flere virksomheder kan øge værdien af kunderne ved at implementere små nemme, men vigtige servicefremmende handlinger i alle kontaktpunkter med kunderne. Men hvorfor er det kun McDonalds og en håndfuld andre virksomheder, som har sat det i system? Og hvordan kan du gøre det i din virksomhed uden at oplevelsen bliver robotagtig? Det ved dagens oplægsholder, Leon Birdi alt om.

Mød salgsekspert Leon Birdi og få konkret viden om, hvordan kunder i alle brancher reagerer på ualmindelig god serviceadfærd. Leon Birdi er en af landets mest benyttede salgsoptimeringsrådgivere. Han er blogger, forfatter, podcaster og arbejder udelukkende med bundlinjeoptimering via øget omsætning, bedre prioritering og fokus på at droppe kunder, som ikke er rentable. Få inspiration og konkrete ideer til, hvordan du via fokus på excellent service - altså "indpakning" af dit produkt, kan optimere økonomien uden at investere en krone.

Kom og hør et spændende oplæg og styrk dit netværk.

Tilmeld dig her

Events med mindre end 24 timer til start, kan ikke tilmeldes.

Klik her for at afmelde dig en eksisterende registrering