Nasdaq First North-morgenmøde

27 / 11 / 2019 / 08:00 - 10:30

Står din virksomhed med behov for kapital til vækst og udvikling eller et glidende ejerskifte? Så kom til morgenmøde og hør mere om Nasdaq’s vækstbørs, Nasdaq First North Growth Market, som platform hertil.

Onsdag den 27. november kl. 8.00-10.30
Poul Bundgaards Vej 1,1 2500 Valby

Baker Tilly Corporate Finance og Nasdaq Copenhagen inviterer dig som virksomhedsejer, -leder, bestyrelsesmedlem eller professionel investor til morgenmøde, hvor der vil være rig mulighed for at få et indblik i processen mod en IPO og livet som noteret selskab på Nasdaq First North Growth Market.

Programmet byder på interessante fortællinger fra både Søren Bøving-Andersen, Scape Technologies A/S, der er kommet på vækstbørsen i november 2018, og fra Finn Jensen, FastpassCorp A/S, der har været på vækstbørsen siden 2007. På mødet vil Nasdaq Copenhagen sætte fokus på vækstbørsen som platform for yderligere vækst, og Baker Tilly Corporate Finance vil give dig indblik i processen mod en succesfuld IPO og notering.


Agenda:

  • IPO og notering på Nasdaq First North GM ved partner Gert Mortensen, Baker Tilly Corporate Finance
  • Vækst via Nasdaq First North GM ved Carsten Borring, Head of Listings & Capital Markets, Nasdaq Copenhagen
  • Fastpasscorp A/S ved CEO Finn Jensen - hvordan har Fastpasscorp brugt børsnoteringen, og hvilke krav har det stillet til selskabet undervejs?
  • Scape Technologies v/ CEO Søren Bøving-Andersen - hvordan forløb IPO processen, hvad krævede det af selskabet og hvilke muligheder er der?
  • Q&A panel ved de 4 indlægsholdere

Vi glæder os til at se jer.

Tilmeld dig her

Du skal indtaste dit fornavn ...
Du skal indtaste dit efternavn ...
Du skal indtaste dit telefonnummer ...
Du skal indtaste en gyldig email adresse ...
Du skal indtaste dit firmanavn ...
Du skal indtaste din stillingsbetegnelse ...

Klik her for at afmelde dig en eksisterende registrering